Vad vi kan hjälpa till med?

TDIC Konsult AB är ett familjeföretag som arbetar med medlemsvärvning, marknadsföring, marknadsundersökningar, marknadsanalyser, telemarketing samt olika kundserviceuppdrag.
Vill du öka antalet medlemmar i din organisation/förening, öka din omsättning i företaget, få kontakt med nya kunder eller få nöjdare kunder och medlemmar?

Kontakta då oss så berättar vi mer.
 

Medlemsvärvning

Vad är medlemsvärvning? I en organsiation som till exempel en Bransch- och/eller Arbetsgivarorganisation så bygger hela verksamheten på att det finns medlemmar.
Om organisationen inte arbetar aktivt med medlemsvärvning så blir det svårt att växa och även i vissa fall så minskar antalet medlemmar. Detta har vi arbetet med sedan 2009 och har en stor erfarenhett att jobba både från telefon och även kundbesök.

Försäljning

Försäljning kanske inte är det lättaste man kan arbeta med. Vi har inom TDIC mer än 50 års erfarenhet av försäljning.
Vi är vana att prata med presumtiva kunder, både kalla och varma.
Vi är vana vid att hantera både telefon och personliga möten ute hos presumtiva kunder.
Vi har erfarenhet av många olika branscher.

Kundbokning

Många tycker det är jobbigt att ringa på kalla presumtiva kunder. Dvs kunder som ni aldrig har haft en relation med. Detta är en av våra styrkor att just bearbeta kalla kunder. Vi kan ringa på befintliga listor eller ta fram listor utifrån vilken målgrupp och vilka företag ni är intresserade av att komma i kontakt med.